Härligt veteran-RM i Säffle

Tillbringade helgen hos mina föräldrar i Säffle. Det var i Säffle jag växte upp och det var där jag lärde mig att orientera i Säffle OK. Mamma och pappa tillhör den skara som alltid arbetat ideellt i klubben, och sedan de blev pensionärer är de kanske mera aktiva än någonsin. Jag undrar vad idrotten vore utan dessa eldsjälar!
IMG_1893

I helgen var det Säffle OK som arrangerade veteran-RM. En tävling där de yngsta som deltog i mästerskapsklasserna är 35 och den äldsta sprang i klassen Herrar 90.  Vilken upplevelse, att se alla dessa pigga och aktiva veteraner avverka sina banor, diskutera sina fram- och motgångar. Jag kan inte annat än lyfta på hatten, för alla som deltog och alla de som gjort tävlingen möjlig genom att lägga ner timmar av ideellt arbete.

Som prisutdelare fick jag dessutom många varma, goa kramar och till och med en puss mitt på munnen av Tage som sprang och vann herrar 90!
IMG_1896

This entry was posted in Blogg. Bookmark the permalink.